Tälle sivulle on kerätty linkkejä sivustoille, jotka voivat kiinnostaa DOKKINO-kävijöitä:

Maailmankoulu on globaali- ja kehityskasvatuksen tukipalvelu opettajille ja kasvattajille, joka tuo koulumaailmaan kansalaisjärjestöjen tuottamaa ja helposti hyödynnettävää globaalikasvatusmateriaalia sekä kouluttaa ja auttaa opettajia globaalikasvatuksen toteutuksessa.

DOKKINO on tehnyt yhteistyötä Plan Suomen kanssa. Lasten oikeuksien lähettiläät järjestävät lähettiläspaikkakunnilla DOKKINOon osallistuville luokille teemapajoja, joissa käsitellään nähtyjä dokumenttielokuvia lasten oikeuksien näkökulmasta.

Kelaamo on yhteisö suomalaisille elokuvaharrastajille, -opiskelijoille ja nuorille, jotka haluavat jakaa töitään ja verkostoitua muiden tekijöiden kanssa.

Vuonna 2012 DOKKINO aloitti yhteistyön YLEn Mediabussin kanssa elokuvatyöpajatoiminnan merkeissä. Työpajatoiminta on osoittautunut erinomaiseksi tavaksi syventää mediakasvatusta tekemisen kautta. Nuoret oppivat ymmärtämään, mitä konkreettisesti tapahtuu kameran toisella puolella ja miten häilyvä faktan ja fiktion raja on.

DOKKINO aloitti vuonna 2016 yhteistyön Yeesi ry:n kanssa, joka on nuorten oma valtakunnallinen mielenterveysseura. Yeesin verkkosivuilta löytyy muun muassa verkkopeli, jota hyödyntämällä voi vahvistaa omia henkilökohtaisia voimavaroja.

DOKKINO on lähettänyt usean vuoden ajan koululaisten dokumenttielokuvaverstaissa toteuttamia teoksia Mediakasvatuskeskus Metkan Minun elokuvani -tapahtumaan, jonka kautta nuoret elokuvantekijät saavat elokuva-alan ammattilaisilta palautetta tekemistään lyhytdokumenttielokuvista. Metkan sivuilta löydät myös oppimateriaalia mediakasvatustyön tueksi.