DOKKINO-KESKUSTELUT

DOKKINO alkaa vuonna 2021 tarjota keskustelevaa oheisohjelmaa elokuvanäytösten rinnalla. Ohjelman on tarkoitus tutustuttaa lapsia ja nuoria lähemmin dokumenttielokuvaan ja sen tekemiseen sekä tarjota mielenkiintoisia ja ajatuksia herättäviä puheenvuoroja DOKKINO-elokuvien teemojen ympäriltä. Sisällöissä huomiodaan tapahtuman valtakunnallisuus sekä tilanteen salliessa osallistavuus.

DOKKINO-keskustelut ovat nuoret ja ammattilaiset yhteen tuova tilaisuus, missä nuorten moderoimina keskustellaan ajankohtaisista ja nuorten elämää koskettavista aiheista. Tilaisuudet etenevät teemoittain, ja tilaisuuteen keskustelemaan kutsutaan kulloisenkiin teemaan sopivia vieraita. DOKKINO-keskustelut on suunnattu yläkouluikäiselle, DOKKINO-tapahtumaan osallistuvalle yleisölle, mutta keskustelua pystyy seuraamaan ilman osallistumistakin.

DOKKINO-keskustelut tallennetaan ja tallenne jaetaan tällä sivustolla. Mahdollisuuksien mukaan tilaisuudet striimataan. Tilaisuuksista tiedotetaan DOKKINOn verkkosivuilla ja somekanavissa.

Ensimmäinen DOKKINO-keskustelu järjestettiin poikkeusolojen sallimissa puitteissa, ja se toteutettiin turvajärjestelyin torstaina 11.2.2021 Pohjoismaisessa kulttuuripisteessä Helsingissä. Tilaisuuden tallenteesta julkaistaan sivuilla poiminto, jonka pääsee katsomaan suoraan sivulta tai tallenteen linkkiä klikkaamalla DocPoint-elokuvatapahtumien Youtube-kanavalta. Nostoja keskustelusta pääsee katsomaan DOKKINOn Instagramista.

DOKKINO-KESKUSTELU 11.2.2021 / POHJOISMAINEN KULTTUURIPISTE

 

Toinen DOKKINO-keskustelutilaisuus järjestettiin poikkeusolojen puitteissa toukokuussa Elokuvateatteri Orionissa Helsingissä. Tilaisuuden tallenne julkaistaan alkusyksystä tällä sivustolla. Nostoja tilaisuudesta pääsee katsomaan DOKKINOn Instagramissa.

 

DOKKINO-KESKUSTELUJA TUKEMASSA

         Helsinki    

 

Kuva elokuvasta Aïcha