DocPoint etsii markkinointi- ja hallintoassistenttia sekä tiedotusassistenttia tiimiinsä!

DocPoint etsii markkinointi- ja hallintoassistenttia sekä tiedotusassistenttia tiimiinsä!

DocPoint-elokuvatapahtumat ry järjestää vuosittain DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaalin tammikuussa, valtakunnallisen ja ympärivuotisen DOKKINO – lasten ja nuorten dokumenttielokuvakiertueen sekä kuukausittain Doc Lounge Helsinki -elokuvaklubit. DocPoint-elokuvatapahtumat ry hakee nyt kahta harjoittelijaa tiimiinsä:

MARKKINOINTI- JA HALLINTOASSISTENTTI

DocPoint hakee opiskelijaa markkinointi- ja hallintoassistentiksi 1.11.2016 – 28.2.2017 väliselle ajalle. Harjoittelusta maksetaan palkkaa 650€/kk.

DocPoint-harjoittelussa assistentti saa mahdollisuuden seurata ja kokeilla taitojaan tapahtumatuotannon hallinnoinnissa ja markkinoinnissa. Tehtävänkuva sisältää taloushallinnon tehtäviä, kampanjasuunnittelua, kohdemarkkinointia, ilmoitusmyynnin tehtäviä sekä yleisiä toimistotehtäviä. Harjoittelu tarjoaa mahdollisuuden kehittää osaamistaan em. tehtävissä tapahtumatuotannon saralla. Tapahtumatuotannosta kiinnostuneille paikka tarjoaa erinomaisen tilaisuuden tutustua kulttuurialaan ja festivaalityöhön.

Hakijoilta edellytetään markkinoinnin- ja taloushallinnon opintoja ja osaamista, hyviä sosiaalisia taitoja ja kykyä työskennellä tiukkatahtisessa tapahtumatuotannossa osana ammattimaista tuotantotiimiä. Työ edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, sekä kiinnostusta kulttuurituotantotehtäviin.


TIEDOTUSASSISTENTTI

DocPoint-elokuvatapahtumat ry hakee harjoittelijaa 23.–29.1.2017 järjestettävän 16. DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaalin tiedotusassistentiksi. Assistentin työ alkaa 1.11.2016 ja päättyy 31.1.2017. Harjoittelun kesto on 3 kk. Harjoittelusta maksetaan palkkaa 650€/kk.

DocPoint-festivaalilla tiedotusassistentti saa mahdollisuuden seurata ja kokeilla taitojaan kansainvälisen elokuvafestivaalin tiedotuksen suunnittelussa ja toteutuksessa. Tehtäviin kuuluu muun muassa festivaalielokuviin liittyvien kuva-aineistojen kokoaminen niin kotimaisilta kuin kansainvälisiltä tahoilta, lehdistötiedotteiden lähettäminen, tietojen päivittäminen verkkosivuille, tiedotustilaisuuksien järjestämisessä avustaminen ja festivaalin aikana päivittäiseen tiedotukseen osallistuminen. Tiedotusassistentti työskentelee tiedottajan ja päätoimittajien avustajana.

Elokuvista ja elokuvakulttuurista kiinnostuneelle harjoittelupaikka tarjoaa erinomaisen tilaisuuden tutustua festivaalityöhön ja dokumenttielokuvan kenttään. Työ edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, tekstin- ja kuvankäsittelytaitoja sekä digitaalisten julkaisuympäristöjen tuntemusta ja käyttökokemusta.

Hakijalta edellytetään kykyä ottaa vastaan haasteita ja työskennellä tiukkatahtisessa tapahtumatuotannossa osana ammattimaista tuotantotiimiä. Viestintä- ja tiedotusalan opinnot ja/tai työkokemus katsotaan eduksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse viimeistään 5.9.2016 klo 16:00 osoitteeseen ulla.bergstrom@docpoint.info.

Lisätietoja toiminnanjohtaja Ulla Bergströmiltä puhelimitse 010 501 5775 pe 12.8. klo 12.00-13.00 tai ma 29.8. klo 10.00-11.00. Muuna aikana sähköpostitse ulla.bergstrom@docpoint.info.