Ilmoittautuminen Kotimaiseen sarjaan sekä Uusin silmin -oppilastyösarjaan avoinna!

DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaali etsii jälleen vaikuttavimpia kotimaisia dokumenttielokuvia Kotimaiseen sarjaan sekä Uusin silmin -oppilastyösarjaan. Kotimaiseen sekä Uusin silmin –oppilastyösarjaan valitut elokuvat heijastetaan elokuvateatterikankaille 16. festivaalilla 23.1. – 29.1.2017. 

Kotimaisten esityssarjojen elokuvat valitsee festivaalin nimeämä 3-5 -henkinen valintaraati, jonka puheenjohtajana toimii DocPointin taiteellinen johtaja Iris Olsson. Elokuvavalinnoissa festivaali painottaa luovaa ja elokuvallista toteutusta sekä kotimaisia ensi-iltoja. Kotimaiseen esityssarjaan ilmoitettavien elokuvien tuotantomaa tai merkittävä osatuotantomaa tulee olla Suomi. Oppilastyösarjaan ilmoitettavien elokuvien tulee olla suomalaisten oppilaitosten tuottamia.

Uutta tänä vuonna on ilmoittautuminen Reelport-palvelun kautta. Ilmoittautuminen on kaksivaiheinen. Ilmoittautumisen ensimmäinen vaihe päättyy 9.9.2016 ja on tarkoitettu elokuville, jotka ovat valmistuneet 16.10.2015 – 31.5.2016 välisenä aikana. Toinen vaihe päättyy 7.10.2016 ja on elokuville, jotka ovat valmistuneet 1.6.2016 tai sen jälkeen. Linkki palveluun, ilmoittautumisen säännöt sekä lisätiedot osoitteessa: http://dokkino.docpoint.info/media-industry/elokuvan-ilmoittaminen/

16. DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaali järjestetään 23.1. – 29.1.2017.

Lisätiedot:

Emilia Wahlberg
Tuotantokoordinaattori
DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaali /
DocPoint-elokuvatapahtumat ry

Puh. 010 501 5776
Mob. +358 50 4558446
emilia.wahlberg(at)docpoint.info
www.docpoint.info