Etsimme talkoolaisia DocPoint 2016 -festivaalille!

DocPoint tarvitsee jälleen talkoolaisia auttamaan monenlaisissa tehtävissä paitsi festivaalin aikana, myös festivaalia ennen ja sen jälkeen. Vapaaehtoisia tarvitaan esimerkiksi lipunmyyjiksi, valokuvaajiksi, muuttoapulaisiksi, julisteiden jakajiksi ja asiakaspalvelijoiksi festivaalin infokeskukseen. Korvaukseksi vapaaehtoistyöstä jokainen talkoolainen saa oman festivaalipassin, jolla pääsee ilmaiseksi festivaalin näytöksiin.

Haluatko olla tekemässä talven parasta festivaalia ja tavata kiinnostavia ihmisiä? Onko kalenterissasi tyhjiä kohtia tammikuussa? Rakastatko dokumenttielokuvia tai festivaalitunnelmaa muuten vain? Talkoolaishaku on auki 8.12. alkaen, eli juuri nyt!

Täytä hakemus täällä.

Lisätiedot staff-koordinaattori Johanna Vanttajalta: staff@docpoint.info, puh. 0400 390 551

Kuva: Bambu