Haussa vapaaehtoisia tiedotusavustajia! (PÄÄTTYNYT)

docpoint_logo2016_rgb_round_fin_rose (1)

Mikä näistä on oikein?

a) DocPoint -dokumenttielokuvafestivaali
b) Docpoint-dokumenttielokuvafestivaali
c) DocPoint–dokumenttielokuvafestivaali
d) Ei mikään näistä, ottakaa minut sinne viilaamaan!

 

Rakastatko pilkunviilauksen lisäksi myös dokumenttielokuvia? Jos vastasit ensimmäiseen d) ja jälkimmäiseen kyllä, DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaali tarvitsee juuri sinua!

Pohjoismaiden suurin ja kaunein dokkarifestari DocPoint täyttää jälleen helsinkiläiset elokuvateatterit maailman parhailla dokumenttielokuvilla tammi-helmikuussa 2016. Menestyksekkään ja hyväntuulisen festivaalimme tärkeä osa ovat vapaaehtoiset, joita työskentelee DocPointissa joka vuosi noin 100 erilaisissa tehtävissä lipunmyynnistä tiedottamiseen. Nyt etsimme tiimiimme n. 3 VAPAAEHTOISTA TIEDOTUSAVUSTAJAA auttamaan festivaalilehden ja -katalogin oikolukemisessa, elokuvien tekijätietojen keräämisessä, leffakuvausten ja lehtijuttujen kirjoittamisessa, nettisivujen päivittämisessä sekä muissa monipuolisissa viestintätehtävissä.

DocPoint tarjoaa elokuva- tai viestintäalalle tähtääville loistavan tilaisuuden tutustua kansainväliseen elokuvamaailmaan ja osallistua merkittävän kotimaisen elokuvafestivaalin tekemiseen. Paitsi työkokemusta työtodistuksineen, assistentit saavat tietysti vapaan pääsyn festivaalinäytöksiin ja liudan uusia kontakteja. Hauskaakin voi olla!

Arvostamme erityisesti hyvää kirjallista ilmaisukykyä, tarkkuutta, palavaa kiinnostusta dokumenttielokuvaa kohtaan sekä sujuvaa englannin kielen taitoa; omatoimisuus ja innostunut ote työntekoon ovat plussaa. Avustajien työt alkavat joulukuun alussa ja työtehtävistä riippuen voivat jatkua myös tammikuun ajan. Tuntimäärä on noin 3–10 h/viikossa. Tärkeintä on päästä osallistumaan oikolukutalkoisiin joulua edeltävillä viikoilla ja välipäivinä. Pesti on helppo sovittaa omiin aikatauluihin, esimerkiksi opiskelujen lomaan.

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja 2–3 mielellään kulttuuriaiheista juttunäytettä sähköpostitse osoitteeseen press@docpoint.info sunnuntaihin 22.11.2015 mennessä. Hakijat kutsutaan hakemusten perusteella lyhyeen haastatteluun marraskuun lopulla.

Lisätiedot:
Katri Tenhola
Katalogin ja verkkosivujen päätoimittaja
catalogue@docpoint.info
050 3743968

TIEDOTUSAVUSTAJAT ON VALITTU, KIITOS KAIKILLE HAKIJOILLE!